Първата церемония за избора на първи дуелист във Фермата“ 4 е вече

...
Първата церемония за избора на първи дуелист във Фермата“ 4 е вече
Коментари Харесай

Първи номиниран за дуел във „Фермата“ 4


Първата гала за избора на първи дуелист във „ Фермата “ 4 е към този момент факт, а участникът, който ще се бори за оставане в шоуто, е емигрантката Росица. Живеещата в Англия нашенка беше посочена от фермера на седмица Георги, защото, по думите му, другият аргатин Александър, ще му е по-нужен за работата в стопанството.

Георги съобщи, че не харесва прякора, с който Росица е известна – Хитлер, само че пък й се възхищава на многото старания, които поставя в работата, която прави. „ Не беше елементарно решение, а тактика “, съобщи Жоро.

Александър не скри почудата си от развоя на събитията, признавайки, че е бил изцяло уверен, че той е щял да бъде избора на Георги за дуелист. Близначките Йоана и Ива пък съзряха във всичко желанието на фермера на седмицата да се отърве от човек от тима на емигрантите.

След като към този момент е явен първият дуелист, дамите във „ Фермата “ и по-специално тези от тима на тукашните българи, са в трепетно очакване коя от тях ще се изправи против Росица на Арената. Дуелистката няма да може да избере само Александра, защото тя е ваксинирана от Йордан Йовчев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР